Hamilton school wall facelift

This wall was located in the middle of the main school courtyard – and after a year or so of having school children running over the wall every day and enjoying it very much, it was time for little facelift and a new, brighter colour.

This time a thick lime stucco was again applied just to the deeper cracks and patches that had been picked off over time, with some bondcrete added for extra strength – and the red oxide for a deeper colour.

A few weeks later we returned to do an overall colour-wash with the red oxide – it came up looking very striking.

This slideshow requires JavaScript.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s